ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας του Χαμόγελου του Παιδιού εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας στην πρόσφατη συνεδρίαση του. Όπως αναφέρει στο ψήφισμα του "Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τάσσεται υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας και συνέχισης του κατά γενική ομολογία σημαντικού έργου που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλεί την αρμόδια υφυπουργό να επανεξετάσει μέρος των αυστηρών και ίσως «υπερβολικών» ρυθμίσεων που δημιουργούν πρόβλημα στην έως τώρα λειτουργία κάποιων δομών του".

Επισημαίνει δε ότι "Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι ένας οργανισμός-σύμβολο ο οποίος στη συλλογική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας έχει ταυτιστεί με την προστασία της παιδικής ηλικίας και τη φροντίδα ευάλωτων παιδιών και νέων ανθρώπων.
Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει «αγκαλιαστεί» από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, η οποία στηρίζει και συνδράμει με δωρεές και δραστηριότητες που διαχέουν τη σημασία του έργου που προσφέρεται από τον συγκεκριμένο οργανισμό.
Η αποστολή του Χαμόγελου του Παιδιού, οι καινοτόμες για την Ελλάδα υπηρεσίες του στην ανάδοχη φροντίδα παιδιών και εφήβων, το διαρκές έργο του και οι θετικές επιπτώσεις στους νέους ανθρώπους που έχουν βρεθεί υπό τη φροντίδα του έχουν εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως ιδεολογικού προσήμου.
Θεωρούμε ότι κάθε απόφαση η οποία επηρεάζει τη λειτουργία του Χαμόγελου του Παιδιού και οργανισμών με συναφείς ευθύνες πρέπει να είναι άρτια μελετημένη και να λαμβάνεται με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών και των οικογενειών τους. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Χάτζιος".
.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)