ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΧΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η κατάσταση και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν συντονισμένα ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τις δουλειές, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση του Υπουργού Ενέργειας να κηρύξει έκπτωτη την μισθώτρια εταιρεία.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γιαννάκης ενημέρωσε πως ήρθε ήδη σε επαφή με κυβερνητικά στελέχη για το θέμα, τονίζοντας πως η Φλώρινα της υψηλής ανεργίας δεν αντέχει και άλλους ανέργους, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή της μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή. Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας πως θα στηρίξει κάθε δίκαιο αίτημα τους και θα συμβάλλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)