ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με 12 παιδιά συμμετείχε ο Σύλλογος   Επιτραπέζιας Αντισφαιρίσης ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας στους αγώνες του ΣΕΦ στον Πειραιά στους όποιους πήραν μέρος 212 παιδιά από 48 συλλόγους της χώρας.Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος Σερίδης στην κατηγορία των Μίνι παμπαίδων (Κ11) πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις. Καταπληκτική εμφάνιση έκανε και Κων/νος Ισαακίδης κατακτώντας επίσης το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων (Κ13).Μία ανάσα από τα μετάλλια βρέθηκε η Παρασκευή Σπανού στις Παγκορασίδες (4η) και ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (5ος). 


Στις Κορασίδες (Κ15) 5η βγήκε η Γεωργία Σπανού και 6η η Ειρήνη Χρυσοστομίδου.Μέσα στην 10άδα των κατηγοριών τους κατετάγησαν η Δέσποινα Άμπα (7η στις Νεάνιδες) και ο Κων/νος Σωτηρίου (10ος στους Εφήβους). Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στους Παίδες τερμάτισε 12ος και στην ίδια κατηγορία ο Αναστάσης Σερίδης 20ος. Ο Βασίλης Χρυσοστομίδης βρέθηκε στην 14η θέση στους Μίνι Παμπαίδες και η Νεστορία Χρυσοστομίδου στην 17η θέση στις Κορασίδες. Πριν την έναρξη των αγώνων η Ομοσπονδία βράβευσε τα σωματεία που σημείωσαν επιτυχίες την τελευταία εξαετία. Οι Σάρισες βραβεύτηκαν για την 3η θέση που κατέλαβε η γυναικεία μας ομάδα στην Α1 την περίοδο 2016-2017. Το βραβείο παρέλαβε ο προπονητής της ομάδας Μαρκ Πινκ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)