Π.ΠΕΡΚΑ "ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ"

Τις θέσεις και τους στόχους για ένα σχέδιο δράσης για τα Άτομα με Αναπηρία, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ΑμεΑ και θα θεραπεύει τις ανισότητες, συζήτησαν κατά την διάρκεια συνάντηση της Βουλευτή Π. Πέρκα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕ Φλώρινας και τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία (έδρα Φλώρινα).

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ενημέρωσαν την κα.Περκα για το τοπικό πλαίσιο διεκδίκησης των Συλλόγων, που αφορά στη δημιουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, την απαλλαγή από δημοτικά τέλη, την ενίσχυση των ΚΕΦΙΑΠ (βραχεία φιλοξενία) και του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας, την μετακίνηση και προσβασιμότητα των ΑμεΑ στην περιοχή. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η κα. Περκα  "πρόκειται για δίκαια αιτήματα. Δεσμεύομαι να αναδείξω και να σταθώ αρωγός σε όλες τις προσπάθειες" .Δήλωσε ακόμα  «Όταν μία χώρα δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή στα Άτομα με Αναπηρία δεν μπορεί να λέγεται πολιτισμένη χώρα. Χρειάζεται μια άλλη πολιτική που στοχεύει στους πολλούς, μία πολιτική που θα προσφέρει Δικαιοσύνη Παντού».  








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ