ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΟΙΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Σε σιωπηρή διαμαρτυρία στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Φλώρινας στις 4:00 το απόγευμα καλούν οι φοιτητές των τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Σε ανακοίνωση κάλεσμα τους αναφέρουν "με ανείπωτη θλίψη παρακολουθούμε από το πρωί της Τετάρτης το τραγικό γεγονός της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πολλοί φοιτητές! Δεν ήταν «Δυστύχημα» είναι επιλογή. Είναι «κόστος» η ασφάλεια μας και οι υποδομές. Δεν είναι «ατυχία» ούτε η «κακιά η στιγμή» Είναι το κέρδος πάνω στην ανθρώπινη ζωή.
Απαιτούμε Να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες τους, να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας και να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτα.Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές της Φλώρινας καλούμε σε κατάθεση λουλουδιών και σε σιωπηρή διαμαρτυρία αύριο 3 Μαρτίου στις στις 4:00 μ.μ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Φλώρινας εις μνήμην των φοιτητών/φοιτητριών και των εργαζόμενων, που θυσιάστηκαν στον βωμό του κέρδους, στο έγκλημα που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)