ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας ήταν το θέμα της συνάντησης των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Μακεδονίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Σκυλακακη και με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο.
Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης "Οι συσκέψεις είχαν ως στόχο την εξεύρεση του τρόπου καταβολής του ποσού των δεκατεσσάρων εκατομμυρίων.
Αποφασίστηκε να αναλάβει ο κ. Βεσυρόπουλος όλη τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η κατανομή . ΟΙ Βουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Βεσυρόπουλο ότι προ δεκαημέρου περίπου ότι ο κ. Σκρέκας υπέγραψε το ποσό των δεκατεσσάρων εκατομμυρίων για την ενίσχυση των μεσαίων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο κ. Βεσυρόπουλος δήλωσε ότι στα μέσα Μαρτίου και αφού έχει επεξεργαστεί όλες τις παραμέτρους θα κληθούν οι δικαιούχοι να καταθέσουν την αίτηση για την ενίσχυσή τους. Αναλόγως με τον αριθμό των αιτήσεων θα κυμανθεί και το εύρος της ενίσχυσης της κάθε επιχείρησης. Διευκρίνισε επίσης ότι δικαιούχοι θα είναι όλα τα μαγαζιά που έχουν ταμειακή μηχανή και θα βρίσκονται εκτός οι ελεύθεροι επαγγελματίες (δικηγόροι, γιατροί και μεγάλες επιχειρήσεις).
Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι με δελτία τύπου και ανακοινώσεις στα ΜΜΕ για τις ημερομηνίες που θα καταθέσουν τις αιτήσεις για την ενίσχυσή τους".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)