ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Ε' ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, συγχαίρει τους μαθητές της Ε' τάξης του σχολείου, καθώς και τους εκπαιδευτικούς Σεχίδη Κων/νο και Αρβανιτάκη Γιάννη για την διάκρισή τους στον Πανελλήνιο διαγωνισμό "Πνευματική Ιδιοκτησία" που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

  Η ταινία μικρού μήκους "Αναμείξεις, μοιραζόμαστε τη δημιουργικότητά μας με τις άδειες Creative Commons" που δημιούργησαν οι μαθητές με την καθοδήγηση των δασκάλων τους και που απέσπασε το πρώτο βραβείο πανελλαδικά, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το αξιέπαινο αλλά και πολυδιάστατο εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στο σχολείο μας. Οι συνεχείς διακρίσεις των μαθητών και των δασκάλων τους σε όλα τα επίπεδα, (τέχνες, πολιτισμός, τεχνολογία και αθλητισμός) μας κάνουν όλους πολύ περήφανους και με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση, δηλώνουμε την έμπρακτη στήριξή μας σε όλες τους τις προσπάθειες.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Πρόεδρος

Λάζαρος Ν. Καράντζας

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ:
Ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας διοργάνωσε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τίτλο «Πνευματική Ιδιοκτησία» και θέμα την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και των συγγενικών δικαιωμάτων.
Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια 2 μήνες και απευθυνόταν σε μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων. Σκοπός του προγράμματος ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στη σύγχρονη κοινωνία και το ρόλο της ως καθοριστικού παράγοντα για την προώθηση της δημιουργικότητας και του πολιτισμού.
Οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας με την συνεργασία του δασκάλου τουςΚωνσταντίνου Σεχίδη και του καθηγητή πληροφορικής Γιάννη Αρβανιτάκη συμμετείχαν στον διαγωνισμό με την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν, με τίτλο: «Αναμείξεις, μοιραζόμαστε τη δημιουργικότητα μας με τις άδειες Creative Commons» η οποία απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία video μεταξύ δεκάδων συμμετοχών. Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο διακοσίων ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για το σχολείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)