ΑΥΓΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ: "Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Η Νέα Δημοκρατία είναι ένας ζωντανός πολιτικος οργανισμός που έχει πρόσωπα που έχει προσωπικότητες έχει απόψεις έχει θέσεις που ζυμώνονται και διαμορφώνονται αλλά κυρίως έχει μία φωνή ευθύνης" ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκης ο οποίος  βρέθηκε στην Φλώρινα στο πλαίσιο περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Τον κ. Αυγενάκη καλωσόρισαν στην Φλωρινα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μακης Θεοδωρου και ο βουλευτής νέας δημοκρατίας Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. 



Ο κ.Αυγενακης αναφέρθηκε και στη γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη Χώρα υπογραμμιζοντας πως αυτούς του πέντε μήνες με τη σημερινη κυβέρνηση οι συζητήσεις με τους θεσμούς βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Όσον αφορά στην επίσκεψη του στο έργο κατασκευής του καθετου άξονα Φλώρινας -Νίκης που θα συνδέση τη Χώρα μας με την Π.Γ.Δ.Μ. και την Ευρώπη ο κ.Αυγενακης είπε πως είναι ένα έργο Εθνικής Σημασίας και ένα έργο ανάπτυξης της περιοχής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)