ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς βρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Παναγιώτης Σγουρίδης στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία.
Τον Υφυπουργό συνόδευε ο Διευθυντής του γραφείου του Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, ο Βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καναβός, ο Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού ΑΝΕΛ και πολιτευτές του κόμματος.
Εκεί συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο και τους περιφερειακούς συμβούλους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι δήμαρχοι του νομού, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι συνεταιρισμών και γεωκτηνοτροφικών συλλόγων, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για προβλήματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα της περιοχής.
Ο κ. Σγουρίδης, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί ότι άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα διάφορα θέματα που του τέθηκαν, έδινε διευκρινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης, σημειώνοντας ταυτόχρονα με προσοχή ζητήματα που δεν ήταν εξ’ ολοκλήρου εις γνώση του, ώστε να τα εξετάσει και δεσμεύτηκε να δοθούν λύσεις σε επιμέρους θέματα των παραγωγικών φορέων.Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε του Υφυπουργό για την διάθεση του να ικανοποιήσει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θέματα που απασχολούν την περιοχή, ζήτησε και έλαβε τη δέσμευση του σχετικά με το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του Φράγματος Νεστορίου προκειμένου να συνεχιστεί και να γίνει «γέφυρα» χρηματοδότησης από το επόμενο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής, αλλά και ναεπισπευτούν οι διαδικασίες από την πλευρά του υπουργείου ως προς την μελέτη του αρδευτικού του συγκεκριμένου έργου.
Παράλληλα ο Υφυπουργός εξέφρασε την πρόθεση να παρέμβει μέσω του Αναπληρωτή Υπουργού, αρμόδιου για θέματα Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, ώστε να περαιωθεί η εκκρεμότητα που υπάρχει σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπου του υπουργείου, η οποία είναι απαραίτητη για τη σύσταση του φορέα διαχείρισης της λίμνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)