53 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 91 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε η ημεριδα με θέμα «Σχεδιάζω, υλοποιώ και συμμετέχω σε περιβαλλοντικά προγράμματα» που διοργανωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης – Μελίτης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τους Σχολικούς Συμβούλους Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινα στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εβδομάδας. 
Όπως είπε η Σχολική Σύμβουλος κ. Στέλλα Κασιδου στην Π.Ε Φλώρινας το σχολικο ετος 2014-2015 υλοποιηθηκαν 53 προγράμματα στα οποία συμμετείχαν 91 εκπαιδευτικοι απο τα οποία τα 21 ήταν περιβαλλοντικά προγράμματα,  τα 18 πολιτιστικά και τα 14 Αγωγής Υγείας. "Στόχος αυτών των προγραμμάτων " πρόσθεσε " είναι να διαμορφωθουν εναλλακτικές διδακτικες πορείες,  να υιοθετουνται εναλλακτικές πρακτικές οργάνωσης της διδασκαλιας, να ενισχύει τα ενδιαφέροντα των μαθητών και να δίδεται η δυνατότητα γνώσης έξω απο το προκαθορισμένο πλαίσιο της σχολικής αίθουσας ".



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)