ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ"

“Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο για τη τιμή που θα πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης ούτε τι θα γίνει με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης " τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Φλώρινας Θεόδωρος Ουλιάρης. Όπως είπε τα φορτηγά έχουν ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη εμείς θα γεμίσουμε τις δεξαμενές αλλά δεν θα μπορούμε να προμηθεύσουμε τους καταναλωτές αφού ακόμα δεν έχουμε επίσημη θέση του Υπουργείου για τη τιμή στην οποία θα πωλούμε το πετρέλαιο. Επεσήμανε δε τέλος πως ακόμα και αν η τιμή κυμανθεί μεταξύ 85-88 λεπτά το λίτρο, λόγω της πτώσης παγκόσμια της τιμής του πετρελαίου, είναι πάλι πολύ ακριβό για τους κατοίκους της Φλώρινας που θα πρέπει να ανάβουν καλοριφέρ για 9 μήνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)