ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Ξεκινάει το νέο πρόγραμμα ενημέρωσης των Επαγγελματιών-Καταστηματαρχών Χώρων Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανακύκλωση του γυαλιού. Ήδη, από τις αρχές Ιουνίου 2015, σε κάποια καταστήματα στον Δήμο Φλώρινας δόθηκαν δωρεάν ειδικές ανθεκτικές πλαστικές τσάντες για τη συγκέντρωση των γυάλινων συσκευασιών.
Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 λοιπόν, εκπρόσωποι της ΔΙΑΔΥΜΑ μαζί με εργαζομένους του Δήμου Φλώρινας, θα ενημερώσουν τους καταστηματάρχες για την ανακύκλωση του γυαλιού, όπου θα δίδεται στα καταστήματα ενημερωτικό φυλλάδιο και επιστολή, καθώς και άλλα δώρα. Σε καταστήματα που δεν έγινε ενημέρωση τον Ιούνιο 2015, θα δίδεται μεγάλη ανθεκτική πλαστική τσάντα, για να συγκεντρώνονται οι γυάλινες συσκευασίες και εν συνεχεία να τοποθετούνται στους ειδικούς κώδωνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)