Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ HIPPO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ‘Πεντάμορφη και ο Σκώρος’ είναι ένα ρομαντικό παραμύθι αυτογνωσίας και αληθινής αγάπης εμπνευσμένο από το ομώνυμο έργο του Νίκου Τσιώτσου.Η ομάδα Hippo δημιουργεί μια σύγχρονη ρομαντική κωμωδία, μέσα από μια ιστορία αυτοθυσίας, γενναιοψυχίας και αγνού έρωτα, όπου το κωμικό στοιχείο εναλλάσεται με το δραματικό. Σωματικό θέατρο, μουσική, χορός και τραγούδι συνθέτουν ένα εντυπωσιακό θέαμα με γρήγορο, σφιχτό ρυθμό, αισθητική αρτιότητα και υψηλή ψυχαγωγική αξία. Θέμα της παράστασης: η αυτογνωσία μέσα από την αγάπη προς τον άλλο.
Την παράσταση ακολουθεί ένα σύντομο θεατρικό εργαστήρι, βασισμένο σε τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος. Τα παιδιά μέσα από μια σειρά θεατρικών δραστηριοτήτων (αυτοσχεδιασμοί, κινητικά και φωνητικά παιχνίδια) συμμετέχουν σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου μεσουρανούν έννοιες όπως αλληλεγγύη, συνεργατικότητα, αποδοχή του άλλου κ.α. Στόχος του εργαστηρίου είναι η επαφή των παιδιών με τον συναισθηματικό τους κόσμο και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα.
Παίζουν: Στρατής Ανούδης, Ηλέκτρα Γωνιάδου
Σκηνικά - Κοστούμια: Κατερίνα Χατζοπούλου
Μάσκα: Μάρθα Φωκά
Κίνηση: Ηippo Theatre Group
Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Δράματος: Ηippo Theatre Group, Καλλιόπη Φύκαρη
Εκτέλεση Παραγωγής: Νίκος Μαυράκης
Κείμενο – Μουσική – Παραγωγή - Σκηνοθεσία: Ηippo Theatre Group (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)
Διάρκεια: 60΄
Ηλικίες: 4-12
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ
Η παράσταση “Η Πεντάμορφη και ο Σκώρος’ ξεκινάει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (και για κάθε Κυριακή), ώρα 11:00 πμ, στο Studio Vis Motrix, (Έδισσον 4, Θεσσαλονίκη).
Ακόμη, πραγματοποιούνται καθημερινές παραστάσεις για σχολεία, σε ειδικές τιμές.
Hippo Theatre Group

Φώτης Δούσος, Αλεξανδρος Ράπτης

Τηλ: 6974040085

Email: Hippotheatregroup@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)