ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Η 1Η ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Tα Επιμελητήρια Κοζάνης και Φλώρινας, σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει για την προώθηση της διακρατικής επιχειρηματικής συνεργασίας, διοργανώνουν την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Veltsis στη Φλώρινα, την 1η Βαλκανική Συνάντηση Επιμελητηρίων.
Η διακρατική αυτή συνάντηση διοργανώνεται με την ευκαιρία της συνεδρίασης, για πρώτη φορά στη Φλώρινα, της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00.
Σκοπός της συγκεκριμένης διακρατικής συνάντησης είναι η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ανωτέρω Επιμελητηρίων σε τομείς, όπως:
• Προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και δικτυώσεων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
• Μεταφορά εμπειρίας, γνώσης και τεχνογνωσίας σε κρίσιμες πτυχές λειτουργίας των Επιχειρήσεων και των Επιμελητηρίων.
• Οργάνωση και συμμετοχή σε κοινές δραστηριότητες προώθησης και εκθέσεις, για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.
• Συμμετοχή σε σχετικά διακρατικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ ή/και τα Κρατικά Κονδύλια.
Στη Διακρατική Συνάντηση θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες Ενώσεων Επιμελητηρίων ή Επιμελητηρίων διαφόρων βαλκανικών χωρών (Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Π.Γ.Δ.Μ.), καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διμερών Επιμελητηρίων και άλλων φορέων.
Με τιμή,

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Κοζάνης και Φλώρινας

Κώστας Κυριακίδης και Σάββας Σαπαλίδης

 

 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)