ΜΠΑΣΚΕΤ: Με το δεξί ο Αίαντας Αμυνταίου στο Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ, ο Αίαντας Αμυνταίου, που επικράτησε μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με 75-69.Οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, μ' ένα επιθετικό κρεσέντο, αιφνιδίασαν την ομάδα της Κοζάνης και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 21-13. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση και με επι μέρους σκόρ 13-23, έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα 2πόντων 34-36.Η ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν βοήθησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην τρίτη περίοδο υπέπεσαν σε πολλά λάθη, που επέτρεψαν στην ΆΕΚ να πάρει προβάδισμα 7πόντων 50-57. Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Αίαντα, θυμήθηκαν το καλό τους εαυτό, του πρώτου δεκαλέπτου και με όπλο τους την άμυνα, καθήλωσαν την ΑΕΚ σε χαμηλό σκόρ (12π.) και με τους 25 πόντους που σημείωσαν στην επίθεση, κατέκτησαν το ρόζ φύλλο.Ο παίκτης του Αίαντα Κοσμίδης Γιώργος σχολίασε «Πάντα υπάρχει άγχος στην πρεμιέρα, το οποίο μας επηρέασε μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με συνέπεια η φιλοξενούμενη ομάδα να φτάσει το προβάδισμα της σε διψήφιο νούμερο. Όμως στην τελευταία περίοδο του αγώνα αντιδράσαμε και με την βοήθεια του κόσμου. φτάσαμε δίκαια στη νίκη».
Διαιτητές: Αυγουράς-Γλούφτσης
10λεπτα: 21-13, 34-36ημχ., 50-57, 75-69
Αίαντας Αμυνταίου (Λ. Φωτιάδης): Κοσμίδης Γ. 20, Τσιπώτης, Πουτούκης Α 7, Καραμπατζάκης, Κωστακόγλου 3, Κοσμίδης Α. 3, Κωτσόπουλος, Μωυσιάδης 11, Σταϊος 2, Τερζής 2, Πουτούκης Δ. 13, Τζήγας 14.
Α.Ε.Κοζάνης (Καραλιβάνος Γ.): Γιδάρης 18, Τραγιάς 6, Σταυρίδης, Μπάμπος 8, Τριανταφύλλου 2, Κωσταρελόπουλος 4, Σισμάνης 1, Γιαννακίδης 7, Τσιάμης 18, Πουργιάς , Παπαδόπουλος, Ζιάμπας 5.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ