ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "Η Ν.Δ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"

“Η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει δομικά και ουσιαστικά. Πρέπει να υπάρχει εσωκομματικός διάλογος καθώς το κόμμα έχει σοβαρό πρόβλημα εσωκομματικής δημοκρατίας» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου ο υποψήφιος για την Προεδρεία της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης . Επεσήμανε δε ότι με την εσωκομματική αυτή διαδικασία οδηγείτε η Ν.Δ. στην απαξίωση της υπογραμμίζοντας πως « η Ν.Δ. πρέπει να είναι δυνατή και να αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε εσωτερικά αλλά και με τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. Πρέπει να είναι πιο μαχητική και αποφασιστική». Όσον αφορά στο θέμα της ΔΕΗ ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε υπέρμαχος της ιδιωτικοποίησης της σημειώνοντας πως ο τρόπος με τον οποίο θα εκχωρηθεί σε τρίτους να γίνει πιο προσεκτικά με σεβασμό προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και τους πολίτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)