ΕΚΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 103ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 103ης Επετείου των Ελευθερίων της Φλώρινας, κατά την 8η Νοεμβρίου 1912, διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 7.30’ μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών: Υποστράτηγο κ. Αργυρόπουλο Κωνσταντίνο, ιστορικό, με τίτλο: «Η απελευθέρωση της Φλώρινας», Αντιναύαρχο κ. Μαρτζούκο Βασίλειο, με τίτλο: «Η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας σήμερα», και κ. Ζακοντίνο Δημήτριο, οικονομολόγο, με τίτλο: «Πολιτική οικονομία».
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον Εθνικό ύμνο από τη χορωδία του Ωδείου Φλώρινας, υπό τη Διεύθυνση της κ. Ανδρέια-Μιρέλλας Διδασκάλου και βράβευση επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2015 του Δήμου Φλώρινας. Η αυλαία των εκδηλώσεων θα πέσει τη Κυριακή 8 Νοεμβρίου με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της πλατείας Γεωργίου Μόδη και τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λεωφόρο Μακεδονομάχων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)