ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ Α.Τ. ΒΕΥΗΣ ΚΑΙ Κ.ΚΛΕΙΝΩΝ

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη με τον Βουλευτή Φλωρίνας, κ. Σέλτσα Κωνσταντίνο και το προεδρείο Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας.Ο Βουλευτής Φλωρίνας, κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, συνάντησε το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, στο γραφείο του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε συνοπτικά από το Γενικό Γραμματέα, το σχέδιο του Υπουργείου για την αναδιάταξη και αναδιοργάνωση των περιφερειακών αστυνομικών του υπηρεσιών, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της καλύτερης προστασίας των πολιτών.Από την πλευρά τους, τόσο ο Βουλευτής Φλώρινας,όσο και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών,τον ενημέρωσανγια θέματα αστυνόμευσης που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των ακριτικών μας περιοχών, ώστε να συμπεριληφθούν στον γενικότερο σχεδιασμό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και διευθέτησή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)