Α.Σ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ"

Συνέντευξη τύπου  παραχώρησε το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου "ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ" με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων της Φλώρινας για τη συμμετοχή της Ειρήνης- Μαρίας Τσαρτσιταλίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε στην Ινδονησία. 

Ομιλία κ. Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη:
"Σας ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Ο λόγος αυτού του καλέσματος είναι ένα γεγονός ασυνήθιστο για την μικρή  κοινωνία της Φλώρινας. Η συμμετοχή της Τσαρτσιταλίδου Ειρήνης-Μαρίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε.
Δεν θα αναφερθώ εκτενώς στο ιστορικό του συλλόγου μας, όμως τα απότελέσματά του καθιστούν αναγκαίο να πω λίγες κουβέντες. Ο  Αθλητικός Σύλλογος  “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ  είναι ένας μικρός σύλλογος, όμως ζωντανό και ενεργό κύτταρο της μικρής μας κοινωνίας με αποτελέσματα όμως που έχουν απήχηση στο Παγκόσμιο. Δεν είναι τυχαία η συμμετοχή της Ειρήνης-Μαρίας στην Παγκόσμια αυτή διοργάνωση.  Υπάρχει προ-ιστορία την οποία συνεχίζει με διακρίσεις σε Βαλκανικά – Ευρωπαικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Η Ειρήνη-Μαρία κάνει καταπληκτική δουλειά και διανύει μια πάρα πολύ καλή σεζόν, δεν είναι εύκολη η θέση, όμως χάρη στον επαγγελματισμότηςκαι τις εμφανίσεις της τα πάει μια χαρά. Ελπίζω να συνεχίσει να αποδίδει πολύ καλά, διότι αυτό σημαίνει ότι η δουλειά που γίνεται στο dojoμας αποδίδει καρπούς.
Σαν πρόεδρος του συλλόγου εδώ και μια 15ετία είμαι πολύ χαρούμενος που βγάλαμε αθλητές τέτοιου επιπέδου και ελπίζω να συνεχίσουμε να βγάζουμε.
Επιτρέψτε μου να πω λίγες κουβέντες για τον Πρωτομάστορα των επιτυχιών αυτών. Ο senseiΚορομπίλης Γεώργιος είναι πολύ γνωστός στο Πανελλήνιο για την κοντά 40ετή του ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες.  Έχει βγάλει Πρωταθλητές σε όλες τις βαθμίδες των Πρωταθλημάτων ( Πανελλήνια – Βαλκανικά – Ευρωπαικά – Παγκόσμια), πάντα με την βοήθεια του senpai Κορομπίλη Νικόλαου και εκ μέρος του Δ.Σ τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι να συνεχίσουν τις επιτυχίες.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας και με την προσφορά τους κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της αθλήτριάς μας. Τους ευχαριστούμε και για έναν ακόμη πολύ σοβαρό για μας λόγο, γιατί σε όλους τους “άρεσε” πραγματικά να βοηθήσουν και το έκαναν από καρδιάς".  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)