74 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 5 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

5 υπήκοοι Αλβανίας, μη νόμιμοι μετανάστες, ηλικίας από 21 έως 43χρονών για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς νυχτερινές ώρες σήμερα σε δύσβατη δασική περιοχή της Φλώρινας, να έχουν εισέλθει πεζοί παράνομα στη χώρα μας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, μεταφέροντας ισάριθμους σάκους.Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες στους ανωτέρω διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού πέντε (5) σάκους που περιείχαν πενήντα τρείς (53) συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους εβδομήντα τεσσάρων (74) κιλών και εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) γραμμαρίων, που είχαν εισάγει προηγουμένως στη χώρα.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
· -74- κιλά και -144- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που περιέχονταν στις -53- συσκευασίες και
· -4- κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)