ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, καθώς και με τους εργαζομένους της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», είχε συνάντηση τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρών, επίσης ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς, κ. Νίκος Ευαγγέλου.Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης στη Φλώρινα, συζητήθηκαν τα προβλήματα τα οποία απασχολούν τους εργαζομένους συνολικά, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για την επίλυσή τους. Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι δράσεις και τα προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται και υποστηρίζει η Επιχείρηση.Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από τους απασχολούμενους στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» να τον ενημερώσουν για τη λειτουργία του προγράμματος, τις δράσεις τους, για τα περιστατικά τα οποία αντιμετωπίζουν, καθώς και για τον αριθμό των ωφελουμένων του προγράμματος. Ακολούθως, αφού υπογράμμισε τη μέγιστη σημασία της κοινωνικής προσφοράς μας στους συνανθρώπους μας, ανέφερε ότι, η Δημοτική αρχή ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ποιοτική λειτουργία των υπηρεσιών που προσφέρονται στους συνδημότες μας και για τον λόγο αυτόν, μετά από συνομιλίες με συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, διαπιστώθηκε ότι απαιτούνται άμεσα ορισμένες βελτιωτικές αλλαγές στη λειτουργία της δομής, προκειμένου να εξυπηρετούνται ακόμα καλύτερα οι ωφελούμενοι συμπολίτες μας.
Να σημειωθεί, ότι για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 23850 44555.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)