ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 05 και 06 Νοεμβρίου 2016, στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, από τους «Γιατρούς της Αγάπης».Η συγκεκριμένη δράση, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία του Δήμου Φλώρινας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου οι γιατροί φιλοξενήθηκαν στον Δήμο Φλώρινας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε δημότες του Δήμου.Οι ιατροί, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν είναι:
· Ο κ. Πάνος Βραχνός, διευθυντής Β’ χειρουργικής ΚΑΤ, γενικός χειρουργός,
· Η κ. Νατάσσα Γούναρη, ΩΡΛ Επιμελήτρια Β του νοσοκομείου Πεντέλης,
· Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρακογιάννης, διευθυντής ΚΑΤ, δερματολόγος,
· Η κ. Γιούλη Μπάρλα, οφθαλμίατρος, και
· Ο Δρ. Φαρούκ Μπισαράτ, χειρουργός- ουρολόγος, διευθυντής Ε.Σ.Υ. νοσοκομείου ΚΑΤ.

Τους ιατρούς υποδέχθηκε στο χώρο του νοσοκομείου ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος, Άρης Αριστείδου, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νίκος Κοτοπούλης.
Ο κ. Δήμαρχος, καλωσορίζοντας τους γιατρούς είπε:
«Σας καλωσορίζω στην όμορφη Φλώρινα, στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά αυτή που κάνετε, καθώς έτσι δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετηθούν οι δημότες μας από συγκεκριμένες ιατρικές ειδικότητες,
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Πατούλη, τον Διοικητή και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Φλώρινας, αλλά και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, που συνδράμουν στην ενέργεια αυτή. Ευχόμαστε τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων να είναι θετικά για τους συμπολίτες μας και σας εύχομαι καλή δουλειά».


Ακολούθως, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας είπε:
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς τέτοιου είδους πρωτοβουλίες βοηθάνε παραμεθόριες περιοχές, για να προχωρήσει μπροστά και η υγεία των κατοίκων.
Ευχόμαστε και σε μελλοντική συνεργασία και με άλλες ειδικότητες για να μπορέσουμε να εμβαθύνουμε και να απλώσουμε αυτή τη συνεργασία».
Ο γενικός χειρουργός, κ. Πάνος Βραχνός, ως εκπρόσωπος όλων των γιατρών, είπε:
«Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση την οποία μας κάνατε να είμαστε σήμερα εδώ και εμείς με μεγάλη χαρά και προθυμία εκπληρώνουμε αυτή την εθελοντική αποστολή, την οποία εφαρμόζουμε και πραγματοποιούμε εδώ και κάποια χρόνια.
Η ομάδα μας σε αυτή τη φάση δεν είναι η πληρέστερη, καθώς κάποιοι συνάδερφοι λόγω υποχρεώσεων τους δεν μπόρεσαν να παραστούν σήμερα. Υποσχόμαστε όμως, ότι οι «Γιατροί της Αγάπης», θα είναι δίπλα στη Φλώρινα και δεσμευόμαστε κ. Δήμαρχε και κ. Διοικητή ότι, όποτε εσείς κρίνετε ότι έχετε ανάγκη την ομάδα μας, εμείς θα είμαστε κοντά σας με πολύ αγάπη και για περισσότερες μέρες και για περισσότερο χρόνο.
Σας μεταφέρω και τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλη, ο οποίος έχει βάλει την ομάδα μας υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και επομένως πέραν του γεγονότος ότι είμαστε νοσοκομειακοί γιατροί, αυτή τη στιγμή έχουμε και την πιστοποίηση της ΚΕΔΕ και όποιος Δήμος θέλει μπορεί να μας καλεί και εμείς θα είμαστε παρόντες.
Όλη αυτή η δραστηριότητα των «Γιατρών της Αγάπης», έχει ξεκινήσει από έναν κοινωνικά ευαισθητοποιημένο άνθρωπο, τον κ. Υδραίο, ο οποίος άρχισε μια σπαργανώδη προσπάθεια και, στη συνέχεια, μας συνένωσε και πραγματικά, χάρη των πρωτοβουλιών του, έχουμε επισκεφτεί πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας και θέλω να πιστεύω με μεγάλη επιτυχία, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι όπου πηγαίνουμε θέλουνε να ξαναπάμε.
Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχής σας και να είστε καλά».
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου Φλώρινας, σε συνεργασία με το ιατρικό του δυναμικό και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, και εξετάστηκαν άτομα τα οποία είχαν κλείσει ραντεβού μέσω των Γραφείων της Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας, έως και την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)