ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ανταποκρινόμενο στο θεσμικό του ρόλο και το σκοπό λειτουργίας του, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:«Επίκαιρα θέματα κτηνοτροφίας: Κτηνίατρος εκτροφής – Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών – Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων»Στόχοι της εκδήλωσης είναι: η διάχυση της γνώσης με διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος και του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας,η αειφόρος ανάπτυξη τόσο του πρωτογενή τομέα της περιοχής μας όσο και της χώρας γενικότερα, στη βάση του υγιούς ανταγωνισμού και σύμφωνα με τους κανόνες υγείας και ευζωίας των ζώων, για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων ζωϊκής προέλευσης.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Φλώρινας (Διοικητήριο Φλώρινας - Ημιόροφος).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας / Π.Ε. Φλώρινας και του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Φλώρινας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
12:00 - 12:20
​ ​Προσέλευση – Εγγραφή
12:20 - 12:30
​ ​Χαιρετισμοί διοργανωτών
12:30 - 12.50
​ ​‘’Νομικό πλαίσιο & τρόπος εφαρμογής του θεσμού του Κτηνιάτρου Εκτροφής’’
Εισηγητής: Ράγκος Γεώργιος, Κτηνίατρος, Υπεύθυνος Κτηνιατρικού Γραφείου Αμυνταίου ΔΑΟΚ Φλώρινας.
12.50 - 13.10
​ ​‘’Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών’’
Εισηγητής: Μιχόπουλος Παναγιώτης, Κτηνίατρος - Υγειονολόγος, Υπεύθυνος Κτηνιατρικού Γραφείου Φλώρινας ΔΑΟΚ Φλώρινας.
13:10 - 13:30
​ ​‘’Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων’’
Εισηγητής: Βοσκόπουλος Γεώργιος, Γεωπόνος, Υπεύθυνος αδειοδοτήσεων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και Πρόεδρος Επιτροπής Σταυλισμού Π.Ε. Φλώρινας
13.30 - 14:00
​ ​Συζήτηση και Συμπεράσματα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)