ΕΒΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ 2

Τηλεδιάσκεψη όπου θα παρουσιαστεί το Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων –ΓΕΦΥΡΑ 2»,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, στις 17:00 το απόγευμα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη του ΕΒΕ Φλώρινας .
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης "τα μέλη μας και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο ΕΒΕ Φλώρινας ως την Τρίτη 13 Απριλίου στις 14:30 στο eveflo@otenet.gr "  . 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες και στα τηλεφωνα του ΕΒΕ 23850 22334 & 22466, όπως επισημαίνει, η να επισκεφτούν  την ιστοσελίδα http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/ .

Στην εκδήλωση, σημειώνει, κεντρικός ομιλητής είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης,  ο οποίος μαζί με τα ειδικά στελέχη της ΕΓΔΙΧ, που θα συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη, θα αναπτύξουν θέματα όπως 
Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
Διαδικασία Αίτησης
Ποσοστά Κρατικής Επιδότησης διάρκειας 8 μηνών. 

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω ZOOM και η πρόσκληση για την σύνδεση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί εγκαίρως στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις την ημέρα της διενέργειάς της.

Τα μέλη των Επιμελητηρίων και όλοι όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στα κατά τόπους Επιμελητήρια ως την Τρίτη 13/4/2021 και ώρα 14:30 αποστέλλοντας στις ηλεκτρονικές Διευθύνσεις των Επιμελητηρίων, που είναι για α) το Επιμελητήριο Κοζάνης chambers@otenet.gr β) για το Επιμελητήριο Καστοριάς: Konstantina@kastcham.gr γ) για το Επιμελητήριο Γρεβενών ebegreve@grevenanet.gr και δ) για το Επιμελητήριο Φλώρινας eveflo@otenet.gr τα παρακάτω στοιχεία :
Ε-mail
Ονοματεπώνυμο
Επωνυμία Επιχείρησης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Επιμελητήριο Φλώρινας, στα τηλεφ. 23850 22334 & 22466, Κοζάνης στο τηλ. 24610 34669 (Βίκυ Δούσιου), στο Επιμελητήριο Καστοριάς στο τηλ. 24670 28981 (Κωνσταντίνα Τογκαρίδου), στο Επιμελητήριο Γρεβενών στο τηλ. 24620 85501.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω ZOOM και η πρόσκληση για την σύνδεση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί εγκαίρως στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις την ημέρα της διενέργειάς της. Περισσότερες πληροφορίες για το Νέο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)