Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΟΜΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ : ΤΡΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Δράση «Τρέχουμε τον μήνα Απρίλιο για τον Αυτισμό-raceforautism», διοργανώνει την Κυριακή 18 Απριλίου το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμβολική  πορεία-περπάτημα,  3 χλμ, θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Γ. Μόδη (κεντρική πλατεία-«Κανόνια») και σημείο τερματισμού την περιοχή του Αγ. Νικολάου.

Στη συμβολική αυτή δράση θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΔΜ  Παρδάλης Ιωάννης, ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας  Κιοσσές Ιωάννης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Άμπας Βασίλειος, ο Δήμαρχος Φλώρινας  Γιαννάκης Βασίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Χάτζιος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας  Ρόζας Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας  Παπούλκας Χρήστος, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία  Σιδηροπούλου Αγνή και ο εκπρόσωπος των ΚΕΣΥ Φλώρινας  Γαλαρινιώτης Νικόλαος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.