ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Διανομή ποιόντων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Απριλίο7υ στους τρεις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Στον Δήμο Φλώρινας η διανομή θα γίνει την Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Απριλίου  από τις 9:00πμ-14:00μμ στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΚλειστόΓυμναστήριο)επί τη ςοδού 3ο χιλιόμετρο Φλώρινας–Νίκης απέναντι από τα πανεπιστήμια.
Στον Δήμο Αμυνταίου στις 21 Απριλίου στο χώρο του παλιού παιδικού δίπλα στην εκκλησία της
Αναλήψεως στις Εργατικές κατοικίες από τις 10:0πμ έως τις 15:30μμ και στον Δήμο Πρεσπών στις 20 Απριλίου στο χώρο του παλαιού δημαρχείου στον Λαιμό από τις 11:00πμ. έως τις 14:00μμ.



Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίαςCovid-19,οι ωφελούμενοι θα

προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής  αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.
Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.

Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:
a.Στηπρώτη,θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και  γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν με 
δικό τους στυλό σε έντυπη λίστα.
b.Στη δεύτερη,ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του  αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα(σχάρα,πορτ–παγκαζ, εντός του οχήματος)και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας
ολοκληρώνουν την διαδικασία.

c.Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)