Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Να εκτιμηθεί η ζημιά με συνθήκες φυσικών καταστροφών τύπου «Ιανού», δηλαδή ολική εκτίμηση, συντόμευση των χρόνων ως προς την αποζημίωση, ένταξη όλων των καταστροφών στην αρμοδιότητα του ΕΛΓΑ ως προς την ανθοφορία, χορήγηση προκαταβολής στους παραγωγούς για τα πρώτα έξοδα και διεκδίκηση των υψηλότερων δυνατών αποζημιώσεων που μπορούν να δοθούν, ζητήθηκαν από τον Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη κατά την διάρκεια συνάντησης του με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο στην οποία συμμετείχαν και  ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας  Γιώργος Κασαπίδης και οι βουλευτές Δυτικής Μακεδονίας Θ. Πέρκα, Στ. Κωνσταντινίδη, Μ. Παπαδόπουλο, Β. Βρυζίδου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης "Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ δεσμεύτηκε να εξετάσει όλα τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν και να προσπαθήσει για την υλοποίησή τους αφού σχηματίσει ο Οργανισμός πλήρη εικόνα, την οποία θα έχει μετά από 3 εβδομάδες περίπου".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)