Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκινάει η λειτουργία  γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Πληρωμών των Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕΗ) στην  Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές "ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες στήριξης του πρωτογενούς τομέα, στην εποχή της απολιγνιτοποίησης και της υγειονομικής συγκυρίας, παραχώρησε χώρο-γραφείο εντός του διοικητηρίου για την κάλυψη των αναγκών της εύρυθμης λειτουργίας του. Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να συμβάλλει στην ορθολογικότερη και κατά συνέπεια αποτελεσματικότερη διαχείριση των αναγκών του αγροτικού-κτηνοτροφικού κόσμου, προκειμένου να παραμείνει βιώσιμος".

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών η εξυπηρέτηση του κοινού στην υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποιείται στον 5ο όροφο του διοικητηρίου, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στον αριθμό 23850 44956, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.