ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν οι φορείς της Φλώρινας στην οικογένεια του 45χρονου Γιάννη από την Φλώρινα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα σε εργατικό ατύχημα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης.

Ο 45χρονος Γιάννης, πατέρας ενός παιδιού, έδινε τον δικό του αγώνα, όπως αναφέρουν συγγενείς και φίλοι, δίνοντας το δικό του αγώνα καθημερινά για να προσφέρει τα πρός το ζειν στην οικογένεια του.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κωνσταντίνος Σιάκος αναφέρει μεταξύ άλλων "Στην ασφάλεια στην εργασία μας δεν χωράνε ούτε προϊστάμενοι, ούτε πιέσεις, ούτε φίλοι, ούτε συνδικάτα. Ο καθένας μας θα πρέπει να αξιολογεί τις συνθήκες οι οποίες αλλάζουν κάθε ώρα και στιγμή και να προφυλάσσει τον εαυτό του και τους γύρω του. Και πάνω από όλα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επαναφέρουμε την χαμένη αλληλεγγύη και συναδελφικότητα και ενεργώντας σαν σύνολο να διασφαλίζουμε ότι θα τηρούνται από όλους οι κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου.
Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης και ολοκληρωμένη έρευνα".

Απο την πλευρά της η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα επισημαίνει "ακόμα ένα εργατικό ατύχημα μέσα σε λίγες μέρες. Αυτή τη φορά, τα θύματα δύο νέοι άνθρωποι που εργάζονταν σε εργολαβικά συνεργεία του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Η Δυτική Μακεδονία θρηνεί για άλλη μια φορά και αναζητά τις ευθύνες που οδηγούν σε τραγικά ατυχήματα στα εργοτάξια της ΔΕΗ. Η Πολιτεία έχει χρέος να διερευνήσει, να οδηγηθεί σε συμπεράσματα και να ενισχύσει επιτέλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που θα εποπτεύουν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στα εργοτάξια της χώρας.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο οικογενειακό περιβάλλον, τους συναδέλφους/ισσες και τους συγγενείς των δύο εργαζομένων".



Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης αναφέρει "Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για τον άδικο χαμό των δύο εργαζομένων σε εργολαβικό συνεργείο του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ένας εκ των οποίων με καταγωγή από τη Φλώρινα.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και στους οικείους των δύο άτυχων εργαζομένων.

Εύχομαι και ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα θύματα στο βωμό του καθήκοντος και της εργασίας".


Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη

"Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα το τραγικό εργατικό ατύχημα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, που στοίχισε την ζωή σε δύο νέους συμπολίτες μας. Η υγιεινή και η ασφάλεια όλων των εργαζομένων είναι πρώτιστο καθήκον και θα πρέπει οι έχοντες την ευθύνη στους χώρους εργασίας να φροντίζουν για αυτό, για να μην θρηνήσουμε στο μέλλον και άλλα θύματα. Η διαλεύκανση του ατυχήματος σε βάθος και η απόδοση των ευθυνών όπου αυτές υπάρχουν, είναι το ελάχιστο καθήκον στην μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας.

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους".



Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ

"Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απροσδόκητης απώλειας δύο συμπολιτών μας, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου - Κοζάνης.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι αρμόδιες αρχές της πολιτείας θα προβούν στην πλήρη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών του δυστυχήματος.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους συγγενείς και τους συναδέλφους/ισσες των δύο εργαζομένων".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)