Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ Π.ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με Θέμα: «Εμβολιαστικά Κέντρα στην ΠΕ Φλώρινας», κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα. Μεταξύ άλλων αναφέρει "Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε τις εύλογες διαμαρτυρίες και οχλήσεις πολιτών που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμυνταίου και ειδικότερα στις κοινότητες Αετού, Φιλώτα κλπ., οι οποίοι υποβάλλοντας τα ηλεκτρονικά αιτήματά τους για εμβολιασμό εισάγουν τον ΤΚ της περιοχής τους, ήτοι ΤΚ 53070 και αυτομάτως καταχωρείται ραντεβού σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα εκτός της ΠΕ Φλώρινας, σε γειτονικούς νομούς, όπως το Μποδοσάκειο ΓΝ Πτολεμαΐδας της ΠΕ Κοζάνης, το ΚΥ Άρνισσας της ΠΕ Πέλλας, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα και το εμβόλιο που θα κάνουν.Συνεπώς, οι συμπολίτες μας αναγκάζονται να μετακινηθούν εκτός ορίων του Νομού τους εν μέσω πανδημίας, σε περιοχές με επιβαρυμένο συχνά επιδημιολογικό φορτίο π.χ. την Πτολεμαΐδα και κυρίως με καμία συγκοινωνιακή σύνδεση".


Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός εάν Προτίθεται να ιδρύσει ένα επιπλέον εμβολιαστικό κέντρο στον Δήμο Αμυνταίου της ΠΕ Φλώρινας, ώστε να εξυπηρετεί τους κατοίκους των πιο απομακρυσμένων κοινοτήτων από το Αμύνταιο και να μειώσει την άδικη και πολυέξοδη συχνά ταλαιπωρία τους.

 

Δείτε το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

 

https://bit.ly/3mGtfHW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.