Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟ9ΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Η αξιολόγηση της κατάστασης της δημόσιας υγείας, ύστερα από την αύξηση των θετικών κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στην Π.Ε Φλώρινας αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης της επιτροπής που συστάθηκε με απόφαση Δημάρχου Φλώρινας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορωνοϊού.
Στη συζήτηση αναλύθηκε η γενική κατάσταση της δημόσιας υγείας στο Δήμο Φλώρινας και εκφράστηκε απ’ όλες τις πλευρές ο προβληματισμός και η ανησυχία με την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής, ενώ αναζητήθηκαν τα αίτια αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης και την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας.

Επίσης, ικανοποίηση εκφράστηκε από την πορεία των εμβολιασμών στο σύνολο της Π.Ε. Φλώρινας, καθώς μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 22.000 εμβολιασμοί.

Οι φορείς ζητούν απ’ όλους τους πολίτες να εξακολουθήσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, όπως η χρήση μασκών και αντισηπτικών, η τήρηση των αποστάσεων κ.ά., προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων, με όποιες συνέπειες μπορεί να επιφέρει, στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Γιάννης Μουμουλίδης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Γιώργος Αντωνιάδης και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.