Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Η αποτίμηση της πορείας υλοποίησης των έργων και της απορρόφησης κονδυλίων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας με τις σταδιακές πιστοποιήσεις και τις πληρωμές των υπό εξέλιξη έργων, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης μεταξυ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Καστοριάς Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.


Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής Διευθυντής της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Δήμος Άργους Ορεστικού είναι ένας από τους σημαντικότερους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τη δυναμική των έργων του να ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση και τους διαβεβαίωσε για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του Δήμου, το οποίο αποδεικνύεται, τόσο από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όσο και από τις νέες προτάσεις που έχει υποβάλλει για ένταξη στην επόμενη προγραμματική περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.