Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΎ ΔΉΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΙΤΚΟ "ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΆ "

.Διήμερη εθελοντική δράση καθαριότητας με τίτλο "ΚαθαρίΖουμε την αγαπημένη μας γειτονιά" διοργανώνει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου  το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας. Η δράση θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου στις 10:00 και την Κυριακή 16 Μαΐου στις 18:00’ . 

Η δράση έχει σκοπό την κινητοποίηση όλων και την ευαισθητοποίηση για ένα καθαρό περιβάλλον!

Σε μήνυμα κάλεσμα του αναφέρει "Αγαπάμε και φροντίζουμε τον τόπο μας! Βάζουμε τα σκουπίδια… στη θέση τους! «Πάμε Εθελοντισμό;!» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε την αγάπη μας για το περιβάλλον, ΠΡΑΞΗ!".

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας θα συντονίσει τη δράση καθαριότητας σε περιορισμένο ομαδικό επίπεδο (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού). 

Θα παραχωρηθεί κάθε απαραίτητο μέσο καθαρισμού, καθώς και θα εξασφαλιστούν απόλυτα τα μέσα προστασίας της προσωπικής υγιεινής των εθελοντών (γάντια, σακούλες, μάσκες κ.ά). 

Σημείο και ώρα παραλαβής υλικών: 

Το Δημαρχείο Φλώρινας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα.

• Σάββατο: 09:45'

• Κυριακή: 17:45'

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

- Γραφείο Δημάρχου: 2385351030 

- Γραφείο Εθελοντισμού: 2385351042 ,6985771215 

- Στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: gedf.2021@yahoo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.