ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΎ ΔΉΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΙΤΚΟ "ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΆ "

.Διήμερη εθελοντική δράση καθαριότητας με τίτλο "ΚαθαρίΖουμε την αγαπημένη μας γειτονιά" διοργανώνει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου  το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας. Η δράση θα γίνει το Σάββατο 15 Μαΐου στις 10:00 και την Κυριακή 16 Μαΐου στις 18:00’ . 

Η δράση έχει σκοπό την κινητοποίηση όλων και την ευαισθητοποίηση για ένα καθαρό περιβάλλον!

Σε μήνυμα κάλεσμα του αναφέρει "Αγαπάμε και φροντίζουμε τον τόπο μας! Βάζουμε τα σκουπίδια… στη θέση τους! «Πάμε Εθελοντισμό;!» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε την αγάπη μας για το περιβάλλον, ΠΡΑΞΗ!".

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας θα συντονίσει τη δράση καθαριότητας σε περιορισμένο ομαδικό επίπεδο (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού). 

Θα παραχωρηθεί κάθε απαραίτητο μέσο καθαρισμού, καθώς και θα εξασφαλιστούν απόλυτα τα μέσα προστασίας της προσωπικής υγιεινής των εθελοντών (γάντια, σακούλες, μάσκες κ.ά). 

Σημείο και ώρα παραλαβής υλικών: 

Το Δημαρχείο Φλώρινας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα.

• Σάββατο: 09:45'

• Κυριακή: 17:45'

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

- Γραφείο Δημάρχου: 2385351030 

- Γραφείο Εθελοντισμού: 2385351042 ,6985771215 

- Στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: gedf.2021@yahoo.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)