ΕΚΔΗΛΩΣΗ "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ- Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με εκδήλωση αφιερωμένη στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης του Αμυνταίου από την Κοινωφελή Επιχείρηση και τον Δήμο Αμυνταίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου με θέμα "100 χρόνια από την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και η συμβολή της περιοχής μας στον Αγώνα". Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Ερευνητής Τοπικής Ιστορίας και  Δικηγόρος  Ευάγγελος Ιωαννίδης, η Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Π.Δ.Μ. Ιφιγένεια Βαμβακίδου, η Υποψήφια Διδάκτωρ Ιστορίας Π.Δ.Μ. Ανδρομάχη Σολάκη και ο Ερευνητής Τοπικής Ιστορίας Ηλίας Κασιώτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)