ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Kόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο, καθώς πληροφορίες στο νησί κάνουν λόγο για επικείμενο επίθεση... απο την ISIS με κρούσμα αεροπειρατείας από τους Τζιχαντιστές.  Η αναταραχή επικρατεί αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο τόσο της Λάρνακας όσο και σε αυτό της Πάφου, καθώς ξένες μυστικές υπηρεσίες διαβίβασαν πληροφορίες πως Τζιχαντιστές ενδέχεται να καταλάβουν αεροπλάνο της Aegean ή των Κυπριακών Αερογραμμών, προκειμένου να κατευθυνθούν στο Ιράκ ή τη Συρία σε περιοχές που ελέγχει το ISIS.
Για να αποφευχθεί ένα τέτοιο χτύπημα, που έχει ως αίτημα τον τερματισμό της χρήσης των βρετανικών βάσεων, από τις οποίες η RAF διενεργεί επιθέσεις με αεροσκάφη ενάντια σε θέσεις του ΙΚΙΛ σε Ιράκ και Συρία, διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος σε επιβάτες κυρίως αραβικής καταγωγής.  Μάλιστα, υπάρχει φόβος μήπως οι τζιχαντιστές θέλουν αρχικά να μεταβούν στα κατεχόμενα και από εκεί στη Συρία...

Πηγή:  hellaspres-angels.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)