ΣΑΒΒΑΣ ΡΟΜΠΟΛΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ασφαλιστικο και το φορολογικό κομμάτι των Μικρομεσαιων επιχειρήσεων αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Διευθυντής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ κ. Σάββας Ρομπολης στο πλαίσιο της ενημερωτικης ημεριδας που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας με στόχο την ενημέρωση των Μικρομεσαιων Επιχειρήσεων για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικο και την φορολογία των Μ.Μ.Ε.
Ο κ.Ρομπολης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μικρομεσαιες Επιχειρήσεις στην σημερινή εποχή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα εστιαζοντας στην αύξηση της ανεργίας υπογραμμιζοντας πως η Χώρα μέχρι το 2020 θα έχει ανεργία που θα ξεπερνά το 22% που σημαίνει πανω απο 1εκατομμύριο ανεργους.
Στην εκδήλωση ομιλητής για θέματα που αφορούν το ασφαλιστικο ηταν και το μέλος της Γραμματείας μΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ,συντονιστής της ΡΙΣΚΕΒΕ κ. Μ. Μυτιλινακης ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με τον ΟΑΕΕ και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που εχουν πληγει τα τελευταία χρόνια με την μνημονιακη πολιτική που ακολουθείται απο την Κυβέρνηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)