ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση συνεληφθησαν δύο άτομα (ένας 24χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας ένας 40χρονος ημεδαπός. Ο 24χρονος και ο 27χρονος συνελήφθησαν, αφού κατελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς να προσπαθούσαν να εισέλθουν σε σπίτι ιδιοκτησίας 81χρονης ημεδαπής στην Πτολεμαΐδα. Ακολούθως, συνελήφθη στη Φλώρινα χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας 40χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε παροτρύνει τους προαναφερόμενους για τη διάπραξη της κλοπής.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο οι δύο πρώτοι συλληφθέντες είχαν μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα (1) ξύλινο ρόπαλο (που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων), μία (1) πένσα και ένα (1) κατσαβίδι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)