ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μούσιου-Μυλωνά Όλγας και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Γιάννη συνεδρίασε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με είκοσι τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός αυτής.

 Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
«Ανάληψη-διάθεση πίστωσης για χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 24.600,00 € σε 123 δικαιούχους», με εισηγήτρια την κα Μούσιου-Μυλωνά Όλγα, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
«Σχετικά με την έγκριση οριστικού πρωτοκόλλου παραλαβής της προμήθειας εξοπλισμού σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κα Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
«Έγκριση του ΑΠΕ και β΄ ΠΚΤΜΝΕ του έργου “Ανάπλαση Λεωφ. Μοναστηρίου”», με εισηγήτρια την κα Βασιλική Σεχίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς οι κ.κ. Ρασάικος, Κασκαμανίδης, Σεχίδης, Καρυπίδης, Παπασωτηρίου, Μαυρουδής και Παλτατζή-Φιλλιπίδου δήλωσαν «Παρών».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)