Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου απέστειλε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ι. Αντωνιαδης για την παράδοση του βουλευτικου αυτοκινήτου που του έχει παραχωρηθεί.
Ολόκληρη η επιστολή:

Προς
Την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
κα Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Επιθυμώ να σας ενημερώσω πως δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του αυτοκινήτου που χορηγεί η Βουλή στους βουλευτές, όχι γιατί αυτό δεν χρειάζεται (όπως και στους Δημάρχους, Περιφερειάρχες κλπ), αλλά λόγω του διασυρμού που υπέστησαν οι βουλευτές για το συγκεκριμένο θέμα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.
Τέτοιες ενέργειες, όπως και στο θέμα των παρουσιών των βουλευτών στις συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής, και στις μειώσεις των αμοιβών για τη συμμετοχή τους σε αυτές, εφαρμόζονται και δεν ανακοινώνονται στα ΜΜΕ. Σε διαφορετική περίπτωση ευτελίζεται το κοινοβούλιο και ο θεσμός του κοινοβουλευτισμού.

 Υ.Γ. Στο φάκελο που συνοδεύει την παρούσα επιστολή, εσωκλείω τα δύο κλειδιά του αυτοκινήτου που μου χορηγήθηκε.

 Με τιμή

Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτής Φλώρινας
Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.