Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΓΕΩΤ.ΕΕ./Π.Δ.Μ.: ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και προκειμένου να συμβάλλει στην κατάρτιση των μελών του, προγραμματίζει τη διοργάνωση θεματικού σεμιναρίου για Δασολόγους.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, θα υλοποιηθεί στην πόλη της Κοζάνης περί το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου, με εισηγητές έμπειρους Δασολόγους, με επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που εισηγούνται, και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
1
Επαγγελματικά δικαιώματα Δασολόγων
2
Άσκηση του επαγγέλματος του Δασολόγου ως Μελετητής
3
Άσκηση του επαγγέλματος του Δασολόγου ως Εργολήπτης

4
Σύνταξη Διαχειριστικής Μελέτης
5
ArcGIS
6
AutoCAD Map
7
Ψηφιοποίηση Δασοπονικού Χάρτη
8
Φωτοερμηνεία αεροφωτογραφίας
9
Δασική οδοποιία
10
Μελέτες Αναδασώσεων - Δασικής Αναψυχής
11
Διαχείριση Υδάτων
12
Ειδική Οικολογική Αξιολόγηση
13
Δασικό κτηματολόγιο - Δασικοί χάρτες

Προκειμένου να προσδιοριστούν η ακριβής ημερομηνία, ώρα και τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου καθώς και άλλα ζητήματα οργανωτικής φύσεως, παρακαλούνται όσοι Δασολόγοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, να στείλουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, κινητό, Δ/νση κατοικίας) μέχρι 30 Μαρτίου 2015 στον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος κ. Δημήτρη Τσίμπλινα (Στοιχεία Επικοινωνίας: κιν.6973982464,  tsimplinas@yahoo.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.