ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΈΓΕΡΣΗ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος ενημερώνει τους κατοίκους της Π. Ε. Φλώρινας ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη μπορούν να παραχωρηθούν εκτάσεις για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.

 Κοινότητες που έχουν τέτοιες εκτάσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας είναι οι   παρακάτω:
Τοπική Κοινότητα Αγίου Βαρθολομαίου
Τοπική Κοινότητα Αναργύρων
Τοπική Κοινότητα Αντιγόνου
Τοπική Κοινότητα Βροντερού
Τοπική Κοινότητα Κάτω Κλεινών
Τοπική Κοινότητα Κρυσταλλοπηγής
Τοπική Κοινότητα Μανιακίου
Τοπική Κοινότητα Μελίτης (εκτάσεις που θα προκύψουν από τον αναδασμό)
Τοπική Κοινότητα Νέου Καυκάσου
Τοπική Κοινότητα Φαραγγίου
Τοπική Κοινότητα Φιλώτα
 Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να παραχωρηθεί έκταση οκτώ (8) στρεμμάτων για την ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων και, εφόσον στο ζητηθέν ακίνητο προκύπτουν θέματα αρτιότητας, τότε κατ’ εξαίρεση μπορεί να παραχωρηθεί και έκταση μεγαλύτερη των οκτώ (8) στρεμμάτων. Για την παραχώρηση του ακινήτου ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να υποβάλλει αίτηση στο Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας όπου θα περιγράφει το ακίνητο, τη θέση, το εμβαδόν και τις συντεταγμένες στο ΕΣΓΑ 87.
 Αν για το ίδιο ακίνητο δηλώσουν ενδιαφέρον περισσότεροι του ενός, εφαρμόζεται η διαδικασία της δημοπρασίας, σύμφωνα με τον ν. 4061/2012 στο άρθρο 10. Η τιμή ορίζεται σύμφωνα με τη μισθωτική αξία του ακινήτου, όπως αυτή ορίζεται από τη Δ.Ο.Υ.  Φλώρινας.
   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 23853 50486 κ. Ανδρέου Στυλιανός και 23853 50484 κ. Κόρδας Κωνσταντίνος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)