ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟ 11Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΡΑΜΠΛ Η κορυφαία μάχη των λέξεων υπό τη σκιά της Ακρόπολης!

Στρατηγική, μνήμη, γνώση λέξεων και τύχη, όλα “παίζουν” στην κορυφαία ετήσια διοργάνωση του πιο αγαπημένου παιχνιδιού λέξεων στον κόσμο και στην Ελλάδα.Η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ σας προσκαλεί από τις 17 έως τις 19 Απριλίου 2015, στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις αίθουσες του Divani Palace Acropolis.

Το τριήμερο εκείνο, παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα, ενώνονται σε μια μεγάλη παρέα, με επίκεντρο την αρχαιότερη γλώσσα στον πλανήτη: τα ελληνικά. Mέλη των Ομίλων Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου, μαζί με μεμονωμένους παίκτες από διάφορες πόλεις, αλλά και όποιον θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα παιχνίδι λέξεων, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος, σε μια διοργάνωση με αρκετές εκπλήξεις, το καθιερωμένο γλέντι το βράδυ του Σαββάτου και πολλούς γνωστούς προσκεκλημένους, από τον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών, της πολιτικής, του αθλητισμού κλπ.
Οι παίκτες θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες με βάση τη δυναμικότητα τους, άρα ακόμα και οι αρχάριοι θα βρουν αντιπάλους στα… κυβικά τους.
Από το απόγευμα της Παρασκευής 17 Απριλίου έως και το απομεσήμερο της Κυριακής του Θωμά, 19 Απριλίου 2015, θα «χορτάσετε» σκραμπλ, με δέκα αγώνες για τους συμμετέχοντες στην 1η κατηγορία και 9 αγώνες για όσους λάβουν μέρος στην 2η κατηγορία, με τη συμμετοχή να είναι μόνο 15 ευρώ!
Για όσους έρθουν εκτός Αθηνών, υπάρχουν ειδικές τιμές διαμονής στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis (divaniacropolishotel.com).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ: www.greekscrabble.gr  (greekscrabble@gmail.com) ή των Ομίλων Σκραμπλ Αθηνών – Πειραιώς: (www.facebook.com/groups/28707976623/?ref=browser, omilos.scrabble.a.p@gmail.com), Βέροιας: (www.facebook.com/groups/432173803465608/?ref=browser

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ