ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ ΑΕ. 3-3 ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – 3-3 ΠΑΡΑΤΑΣΗ – 3-1 ΠΕΝΑΛΤΙ

Στο γήπεδο του Αμυνταίου έγινε το παιχνίδι κυπέλλου Ερασιτεχνών ομάδων Ελλάδος όπου η γηπεδούχος ομάδα πήρε την πρόκριση  στα πέναλτι με σκορ 3-1 ενώ το κανονικό παιχνίδι και η παράταση έληξαν με σκορ 3-3.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες είχε κρύο και πολύ αέρα με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Η Φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο έχοντας σύμμαχο τον δυνατό αέρα με σκορ 2-0 και η γηπεδούχος ομάδα στο Β΄ ημίχρονο έκανε την ολική ανατροπή που προηγήθηκε με 3-2 και να ισοφαριστεί στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων και ο δύο ομάδες να οδηγηθούν στην  παράταση και μετά στα πέναλτι. Στο 7’ λεπτό ο Τάτσης με σουτ και ύστερα από κόντρα σε αμυντικό έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1. Στο 14’ ο Γκόλιας εκτέλεσε πλάγιο άουτ και ο Σιουκοπλάνη από κοντά πέτυχε το 0-2. Στο 20’ λεπτό ο Γκόλιας σούταρε από καλή θέση και ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 47’ ο Σιουκοπλάνη ανέτρεψε στην περιοχή τον Ιωαννίδη και ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Αθανασιάδης απέκρουσε ο Παπαδημητρίου και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Στο 71’ δυνατό σουτ του Τσουμάνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης. Στο 85’ ο Νταλάκας έβγαλε πολύ καλή σέντρα από δεξιά και ο Ηλιάδης από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 89’ ο Αθανασιάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ηλιάδης με κεφαλιά σημείωσε το 3-2. στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκόλιας εκτέλεσε πλάγιο άουτ και ο Βαζάτης με πλασέ ισοφάρισε σε 3-3.  Στη διάρκεια της παράστασης δεν σημειώθηκε καμία φάση για γκολ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Ντούκας 0-1
Αθανασιάδης 1-1
Σιουκοπλάνη απέκρουσε ο Μπερμπερίδης
Ηλιάδης 2-1
Τάτσης άουτ
Πουρλουκάκης 3-1
Τσουμάνης απέκρουσε ο Μπερμπερίδης

Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαίας αθλητικης εφημερίδας "ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)