ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των προτεινόμενων υποψηφιοτήτων
για τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015. Οι επιτροπές επιλογής των προτεινόμενων υποψηφιοτήτων για τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 ολοκλήρωσαν το έργο τους μετά από έρευνα διάρκειας τριών και πλέον μηνών και οι οκτώ επιτροπές, ανά τομέα και κατηγορίες βραβείων, κατέθεσαν ήδη τις προτάσεις τους.
Οι προτεινόμενοι υποψήφιοι κλήθηκαν από την Επιτροπή Οργάνωσης να υποβάλουν φάκελο τεκμηρίωσης, που θα προωθηθεί στη συνέχεια στις επιτροπές αξιολογητών για το τελικό στάδιο της βαθμολόγησης-αξιολόγησης που θα οδηγήσει στην επιλογή των νικητών. Τα μέλη των επιτροπών που συμμετέχουν στη διαδικασία είναι έγκριτες προσωπικότητες, εκπρόσωποι φορέων και επιστήμονες με εξειδίκευση στο αντίστοιχο αντικείμενο.
Τα βραβεία κατανέμονται στους παρακάτω έξι (6) τομείς, σε κάθε έναν από τους οποίους περιλαμβάνονται  3 έως 6 κατηγορίες βραβείων:

ü    ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Επιστημονικών Εργων
ü     ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Διπλωματικών Εργασιών
ü     ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Οργανισμών και Υπηρεσιών
ü     ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ü     ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Επιχειρήσεων
ü     ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Μέσων Ενημέρωσης

Επίσης, θα απονεμηθεί το Βραβείο «’Εργο Ζωής Αφιερωμένο στο Περιβάλλον», που αποτελεί την ανώτατη επιβράβευση και απονέμεται στον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του ή το έργο του στην προστασία του περιβάλλοντος στη χώρα μας.
Η Τελετή Απονομής των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται το βράδυ της 5ης Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ο θεσμός των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ δημιουργήθηκε και εδραιώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, με στόχο την ανάδειξη και την διάκριση του «ευ πράττειν» για το περιβάλλον, ανεξαρτήτως δαπάνης ή έκτασης, καθώς και την παρακίνηση για την προστασία του αστικού και περι-αστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας. Η διοργάνωση των βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ πραγματοποιείται με την εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών, σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν τους διαδικτυακούς τόπους www.oikopolisawards.gr και www.ecocity.gr ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 210-6196757.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ