ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: "ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

Έντονη αντιπαράθεση είχε ο Γ.Γ. της ΚΟ και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, κατά την διάρκεια της χτεσινής συζήτησης στην Βουλή για την σύσταση εξεταστικής για τα μνημόνια.
Αφορμή στάθηκε η αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή κατά την διάρκεια της ομιλίας, κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο Νίκος Νικολόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Τελικά ο κ. Βενιζέλος με έπεισε  ότι ένα «φάντασμα» πλανιέται  πάνω από την πολιτική ζωή της χώρας, για να παραφράσω τον Καρλ Μαρξ.
Το «φάντασμα» του Κώστα Καραμανλή.
Φαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος μάλλον αφουγκράζεται την βουή των επερχομένων γεγονότων και αντιλαμβάνεται ότι η κρίση που άνοιξε με την έκτροπη  αποχώρηση του Κ. Καραμανλή, θα κλείσει με την πανηγυρική επιστροφή του.
Εσείς κ. Βενιζέλε ξέρετε καλά τι έγινε το 2008 και το 2009, γιατί πράγματι εάν δεν είχατε υποκύψει στην βουλιμία της εξουσίας και ενός νέου γύρου λεηλασίας της Ελλάδας -που δεν σας βγήκε- τότε η χώρα δεν θα είχε περάσει τις δοκιμασίες που πέρασε και περνάει .
Σε αυτή την υπόθεση κ. Βενιζέλε δεν είσαστε ούτε μάρτυρας ούτε παρατηρητής, όπως σας βολεύει να παρουσιάζεστε, αλλά είστε συνυπαίτιος και πρωτουργός, μαζί με τον Γ. Παπανδρέου στου οποίου το λαϊκιστικό αμόκ συμπράξατε και συμπρωταγωνιστήσατε».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ