Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα φιλίας, ανάμεσα στο Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης,  για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Nick Galis Hall, την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 19.00 και το Mediterranean College, ως ο αποκλειστικός χορηγός εκπαίδευσης, θα δώσει γι' ακόμη μια φορά  το δυναμικό παρών. Ένας αγώνας μπάσκετ για να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικρότεροι!

Κατά τη διάρκειά του αγώνα θα τιμηθούν οι κύριοι Νίκος Γκάλης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης και Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κύριος Σοφοκλής Ξυνής, θα λάβει τη φανέλα με τις υπογραφές των παικτών, τιμής ένεκεν για την μακρόχρονη προσφορά του στον αθλητισμό. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός κύριος Γεώργιος Βένης. Είσοδος ελεύθερη!
Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού σκοπού του αγώνα, καλούμαστε όλοι να φέρουμε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, προκειμένου να γεμίσουν πολλά καλάθια αγάπης.
Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, το Mediterranean College, στέλνει το δικό του ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, με τη συμμετοχή του σε μια σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια που θα ενισχύσει τo  Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.