Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 20 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  η εκπαίδευση είκοσι (20) Αξιωματικών της Αλβανικής Αστυνομίας, σε θέματα Τροχαίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 15 έως 19-06-2015, με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις αυτής, στην Αμυγδαλέζα Αττικής.Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επιμόρφωση των εκπαιδευομένων σε θέματα Τροχαίας, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ώστε αυτοί να αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να καλύψουν με επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες της πατρίδας τους, στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Ελληνοαλβανικής συνεργασίας.
Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας πέντε (5) ημερών, στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένοι καθηγητές, ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (Θ.Ε.Π.Ε.Κ.) και τα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας (Κ.Δ.Κ.) της Αττικής και Ολυμπίας Οδού, για τη πληρέστερη ενημέρωσή τους.
Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων, τους επιδόθηκαν από τον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ταξίαρχο Αθανάσιο Κατσάρα τα πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος της Αλβανικής Πρεσβείας, A ’ Σύμβουλος κ. Enkeleda Merkuri , ο Αξιωματικός Σύνδεσμος, Ταξίαρχος Andi Likaj και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ελευθεράκης.
Στο τέλος της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα στην εκπρόσωπο της Πρεσβείας της Αλβανίας, στον Αξιωματικό Σύνδεσμο αυτής και στους εκπαιδευόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.