ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ "ENERGYNET" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2015(ΒΙΝΤΕΟ)

Τους στόχους του έργου «Θεματικό δίκτυο Αειφορικής ενέργειας διασυνοριακών ΟΤΑ», με συμβολική ονομασία «ENERGYNET», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «ΕΛΛΑΔΑ – ΠΓΔΜ 2007-2013» παρουσίασε ο Δήμος Φλώρινας  στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη φετινή «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αειφορικής Ενέργειας 2015» (EUSEW 2015) με τις «Διασυνοριακές Ημέρες Ενέργειας 2015».
Το «ENERGYNET» είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Δήμος Φλώρινας μαζί με άλλους τέσσερις δήμους του διασυνοριακού χώρου Ελλάδας – Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (Ηράκλειας, Βισαλτίας, Βέλες και Πρίλεπ) για την προώθηση της Αειφορικής Ενέργειας και των αντίστοιχων πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιδίωξη των «Διασυνοριακών Ημερών Ενέργειας 2015»
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε εικαστική έκθεση με έργα μαθητών των Γυμνασίων 2ου Φλώρινας, Μελίτης και Αμμοχωρίου, με τίτλο «Ας δράσουμε για την Ενέργεια».









Για τους στόχους και τα αποτελέσματα του έργου "ENERGYNET" μίλησε ο  Σπύρος Κάνουρας, Φυσικός – Σύμβουλος ανάπτυξης ΔΙΟΨΙΣ, Τεχνικός Σύμβουλος ENERGYNET
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Μιχάλης Καρακόλης.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)