Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τρόφιμα για τους άπορους της περιοχής παρέλαβαν από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, οι κοινωνικές δομές των τριών Δήμων (Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου). Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τις κοινωνικές δομές στους συνολικά 380 δικαιούχους της περιοχής.Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπεγράφη από το Υπουργείο Εργασίας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τον περασμένο Νοέμβριο για παροχή τροφίμων σε άστεγους και άπορους. Οι δικαιούχοι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι 1800 εκ των οποίων 800 στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, 380 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, 380 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και 240 στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών. Η συνολική χρηματοδότηση της δράσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανέρχεται στα 90.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.