ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ:"Η ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

"Η εκπαίδευση και η κατάρτιση των επιχειρηματιών είναι μία τονωτική ένεση που δε λύνει όμως το πρόβλημα η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύση στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την ανακούφιση τους που τα τελευταία πέντε χρόνια έχουνε πληρώσει βαρύτιμα τα μνημόνια καθώς πάνω από 230.000 επιχειρήσεις έχουν κλείσει τα τελευταία πέντε χρόνια και θα πρέπει να βρεθούν  λύσεις τα προβλήματα έτσι ώστε η μικρή επιχείρηση να αποτελέσει και πάλι πόλο ανάπτυξης της χώρας" . Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του είμαι ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Παπαργυρης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή της Φλώρινας με στόχο την παρουσίαση  προγραμμάτων εκπαιδευσης και καταρτησεις των επιχειρηματιων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί η που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σ.Σαπαλιδης τονισε την αναγκαιότητα υλοποίησης τέτοιων προγραμμάτων για τους Επιχειρηματίες της Φλώρινας, προγράμματα τα οποία υλοποιεί το Επιμελητήριο και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος επιχειρηματιων της Φλώρινας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)